Aku-Joonas

Jaa

28.7.2021/ Rakas, rakas ikuisesti rakas! Opetit minulle paljon, toit iloa ja tuskaa.

Pappi sanoi tänään 1.8.2021 kirkossa ”Usko, toivo ja rakkaus.Tärkein niistä on rakkaus.”

Joku sanoo, että tämä on ”vain elämää ei sen enempää” ja että ”elämä on kuolemista.”

Elämä on kuitenkin ainoa asia, mitä minulla oli sinussa ja sinulla oli minussa. Täytyy olla elämä, jotta olemme olemassa.

Kaipaan sinua.

Oli karua menettää sinut kaikelle tälle turhalle turruttavalle Paskalle maallisille, klisesille luis wuttoneille, armaneille, Bosseille, hileille ja hölynpölyille, no joo tiedän, tiedän minusta niin tyhjänpäiväisille asioille, ja niille myrkyille, jotka kietoivat ja riisuivat sinua pois pala palalta vuosia ja tuotti tuska sekä huolta ympärillesi.

Me tunsimme. Tunsimme kyllä.

Olimme rinnallasi. Meille Se oli pelkoa ja kauhua, että katoat täysin, jo eläessäsi sydämistämme.

Emme hylänneet sinua mielissämme – älä luule – se olisi ollut mahdotonta, sillä on olemassa Rakkaus, jota tunsimme joka ikisen vihan rinnalla.

Toisinaan tiedän ja en tiedä – hmmm, on lupa astua sivuun ja vetää henkeä – irrottautua, eriytyä, koteloida sinut jonnekin sivuun, kuitenkin kuljimme rinnallasi – olisimme haluneet tai emme, jokaisessa hetkessä kulkea.

Sanotaan ”meillä oli hetkemme”

Voi repeävät riekaleiset hetket, muistetaan ne hetket, jossa yritit nousta pystyyn jaloillesi ja ne hetket jolloin olit …. Minulla ei ole sanoja niille hetkille – olit rähmälläsi tietoisesti tai tiedostamattasi.

Aku sinulla oli suuria toiveita, haaveita ja myös luuloja sekä käsityksiä elämästä.

Olit välillä, kuin pyörrremyrsky ja toisinaan kuin ylitse vuotava tulvavesi.

”Elämä on tekoja ja valintoja” ja On käsittämätöntä, kuinka usein pyysit anteeksi sanojasi ja tekojasi.

Kyllä huumeet, sanon sen, PASKAT huumeet, se maailma ja niin sanotut ”ystävät’, jotka kietoivat ja riisuivat sinua pois pala palalta luotamme vuosia ja tuotti tuskaa sekä huolta ympärillesi.

Sinä, joka nyt tiedät olevasi tuo ”ystävä”, jos kädessäsi on hormoonia, huumeita, lääkkeiksi naamioituja huumeita, ”kamaa” eri sanoin kuvattuna, sanon sinulle, että, vedä ne ”vittu omaan perseeseesi” et ole ystävä et ole ystävä – olet saastaa silmissäni. Tämä oli vaan nyt pakko sanoa! Hae apua! Lopeta – lopeta!

Aku rakas! Nyt olet poissa, suru ja ikävä jää.

Rakkaus, rakas – Aku on ikuisesti minussa ja sinussa, välillämme, sitä tämä paska ei tuhonnut.

Rakkaus lapseni.

Kaipauksella äitisi